Loodgieter Amsterdam

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Amsterdam

Loodgieter Amsterdam? Spoelt het water niet meer weg uit uw wasmachine? Of spoelt het water in de gootsteen niet meer door wanneer u uw handen wilt wassen? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping.

Verstoppingen doen zich vaak voor op zeer ongelegen momenten. De meeste verstoppingen brengen veel overlast met zich mee. Daarnaast zijn ze vaak lastig te verhelpen, wanneer u niet beschikt over het juiste materiaal of gereedschap.

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam raadt u bij verstoppingen altijd aan zo snel mogelijk actie te ondernemen. Des te langer u wacht, des te erger de overlast wordt en des te lastiger het wordt om de verstopping te verhelpen. De verstopping kan namelijk verharden, waardoor deze een stuk hardnekkiger wordt.

Veel mensen hebben het idee dat zij voor deze problemen terecht moeten bij een loodgieter. Echter is dit tegenwoordig niet meer het geval. U kunt beter contact opnemen met een specialistische ontstoppingsdienst; een bedrijf dat zich volledig richt op het verhelpen van verstoppingen.

Heeft u te maken met een verstopping en bent u hiervoor op zoek naar een Loodgieter Amsterdam? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Amsterdam via 020 290 30 86. Wij komen graag uw verstopping ontstoppen!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam

Services

Ontstoppingsdienst Amsterdam

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

020 290 30 86

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Amsterdam. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Amsterdam.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Amsterdam en omstreken

Loodgietersbedrijf Amsterdam

Amsterdam en omgeving is het werkgebied van ons loodgietersbedrijf Amsterdam. Het is verder niet van belang waar u woont, wij hanteren geen voorrijkosten!
Het maakt dus niet uit of u een loodgieter zoekt in Amsterdam Noord, Oost, Zuid, West of het Centrum, wij kunnen binnen een mum van tijd bij u zijn om u te helpen met uw verstopping of andere werkzaamheden aan de riolering.

Op het moment dat u te maken heeft met een verstopping bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Op onze websites kunt u diverse manieren vinden waarop u mogelijk uw verstopping kunt verhelpen. Wanneer u er niet uitkomt mag u altijd even contact opnemen om uw situatie met onze telefoniste of monteur bespreken!

De meeste verstoppingen zijn binnen dertig minuten verholpen. Wilt u de hulp inschakelen van een professioneel loodgietersbedrijf te Amsterdam? Bel ons dan vandaag nog met een collega van Ontstoppingsdienst Amsterdam op 020 290 30 86.

Amsterdam Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Amsterdam

Jaren Ervaring

Amsterdam Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Amsterdam

Ontstoppen

Ontstoppen Amsterdam?

Heeft u last van een verstopte wc of een verstopte gootsteen? Dit zijn samen met een verstopte wasbak en een verstopt doucheputje de meest voorkomende verstoppingen.
In het geval van een gootsteen zit er vaak een blokkade van vet, olie, etensresten en ander vuil wat door de gootsteen wordt gespoeld. Bij een douche of wasbak zijn het vaak zeepresten en haren dat voor een verstopping zorgt.

Bij een wc verstopping kan het een prop wc-papier zijn of iets wat eigenlijk niet door de wc gespoeld hoort te worden. Denk hierbij aan maandverband, tampons, luiers, babydoekjes, wc-blokje, etensresten, etc..

Het maakt ons niet uit welke afvoer verstopt zit of wat de oorzaak is, wij komen u graag helpen en kunnen elke verstopping ontstoppen. Ons team van ervaren ontstoppers staat voor u klaar!

Wanneer u onze hulp inschakelt bent u verzekerd dat uw verstopping op een effectieve manier wordt verholpen via 020 290 30 86. Ontstoppingsdienst Amsterdam komt graag uw verstopping ontstoppen Amsterdam!

Riool Ontstoppen Amsterdam

Spoelt uw wasbak niet meer door wanneer u uw handen aan het wassen bent? Of kunt u uw wc niet meer doortrekken? Dan heeft u waarschijnlijk een rioolverstopping. Verstoppingen in het riool zijn erg onprettig.
Veruit de meeste verstoppingen zijn erg lastig om zelf te verhelpen, simpelweg omdat de meeste blokkades zich diep in het riool bevinden. Om dit te verhelpen heeft u specialistisch gereedschap nodig. Waarschijnlijk heeft u dit gereedschap zelf niet in huis.

U kunt uw riool ook laten reinigen. Door een rioolreiniging te laten uitvoeren, voorkomt u ongemakken en de daarbij komende kosten. Door uw riool preventief te reinigen kunnen wij beginnende verstoppingen verhelpen.

Wilt u uw riool laten ontstoppen, reinigen en/of inspecteren? Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Amsterdam voor een afspraak via 020 290 30 86. Ontstoppingsbedrijf Amsterdam komen graag uw riool ontstoppen in Amsterdam!

Amsterdam Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Amsterdam
Amsterdam Loodgieter
Riool Verstopping Amsterdam Camerainspectie

Afvoer verstopt

Afvoer ontstoppen Amsterdam

Wanneer het water niet meer wegloopt uit uw afvoer, zit deze waarschijnlijk verstopt. Het vinden van een passende oplossing is vaak erg lastig. Veel mensen beschikken niet over de juiste kennis of het benodigde gereedschap om een verstopping effectief te verhelpen.
Om deze problemen op te lossen zijn er veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Dit maakt het onduidelijk wat nou wel en wat niet goed functioneert. Het antwoord op al uw vragen over verstoppingen in afvoeren vindt u op desbetreffende pagina over afvoeren.

Wanneer u twijfelt of u te maken heeft met een verstopping, is het soms nodig om een kijkje te nemen in de afvoer. Hiervoor hebben wij een rioolcamera. Met deze speciale rioolcamera kunnen wij de staat van de afvoer kunnen inspecteren. Hiermee kunnen wij beginnende verstoppingen opsporen en op de centimeter na bepalen waar een leidingbreuk zit.

Denkt u dat u te maken heeft met een verstopping in uw afvoer? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Amsterdam op 020 290 30 86. U kunt te allen tijde uw klus bespreken met onze collega.

Gootsteen Ontstoppen Amsterdam

Merkt u dat de gootsteen minder goed functioneert? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk actie te ondernemen voordat u geen gebruik meer kunt maken van de gootsteen. Dit kan voor veel overlast zorgen.
Daarnaast wordt een verstopping met de tijd alleen maar hardnekkiger en dus ook lastiger te verhelpen. Neem daarom altijd direct contact op met een ervaren ontstoppingsdienst uit uw regio!

Een opstopping kan ontstaan door etensresten en vet. Na verloop van tijd kunnen deze hard worden. Hierdoor wordt de verstopping lastiger te verhelpen. Op deze pagina hebben wij een aantal methodes beschreven om uw gootsteen te ontstoppen.

Ons specialistisch loodgietersbedrijf te Amsterdam helpt u graag met uw gootsteen verstopping! Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 020 290 30 86 om uw klus te bespreken met onze collega.

Verstopping Gootsteen Amsterdam
Amsterdam Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Amsterdam
Riool Verstopping Amsterdam

Toilet verstopt

Wc Ontstoppen Amsterdam

Verstoppingen in een wc zijn extra vervelend wanneer u maar één toilet in huis heeft! U kunt dan immers niet meer naar het toilet. Op zo’n moment hoop je dat er iemand is die het toilet voor je komt ontstoppen. Daar is nou precies onze ontstoppingsdienst voor.
Voor ons is het ontstoppen van een wc een dagelijkse bezigheid, daarom kunnen wij uw wc verstopping binnen een mum van tijd verhelpen. Het maakt niet uit wat de oorzaak is, of als het een beetje vies eruit ziet, wij zijn wel wat gewend en helpen u graag!

Wilt u dat onze specialistische loodgieter uw verstopte wc komt ontstoppen? Bel nu vrijblijvend met 020 290 30 86 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsdienst Amsterdam.

Andere services

Overige werkzaamheden

U weet dus dat u ons kunt bereiken voor het verhelpen van blokkades in de afvoerbuizen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in uw riool, afvoer, gootsteen, wc, douche of buitenput in uw tuin of steeg.

Naast verstoppingen kunt u Loodgietersbedrijf Ontstoppingsbedrijf Amsterdam ook bereiken voor andere werkzaamheden.

Rioolinspectie met camera

Wanneer u twijfelt of u te maken heeft met een verstopping? Of heeft u het idee dat er een verstopping aan het ontstaan is in uw rioolbuis. Met een specialistische rioolcamera zijn onze monteurs in staat om het riool inwendig te inspecteren en te controleren op eventuele leidingbreuken.

Bij een zogeheten rioolinspectie gaan wij met een camera uw rioolbuis binnen. Tijdens een dergelijke inspectie met een rioolcamera volgen de inspecteurs van Ontstoppingsbedrijf Amsterdam de weg van de rioolinspectiecamera door het rioolstelsel op een scherm.

Onze vakmannen zijn opgeleid om beginnende verstoppingen of anders storingen in een vroeg stadium te herkennen. Wij kunnen op basis van deze camerabeelden een inschatting maken van de ernst van de situatie.

Wilt u dat onze specialistische loodgieter uw riool komt inspecteren? Bel nu vrijblijvend met 020 290 30 86 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsdienst Amsterdam.

Verstopping Afvoer Amsterdam
Afvoer Ontstopping Amsterdam
Loodgieters Amsterdam
Amsterdam Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Wanneer u verstoppingen wilt voorkomen is een rioolreiniging de uitgelezen optie voor u! Wij raden u aan uw riool gemiddeld eens in de vier jaar te laten reinigen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Een rioolreiniging is ideaal om ongemakken en de daarbij horende kosten, aan uw riool te voorkomen. Door uw riool preventief te reinigen kunnen wij beginnende verstoppingen verhelpen.

Door uw riool en afvoeren eens in de vier jaar te laten reinigen, houdt u uw afvoerbuizen in perfecte staat! Dit komt de levensduur van het riool ten goede.

Wij komen graag op korte termijn uw riool reinigen! Wilt u een rioolreiniging laten uitvoeren door een loodgieter in Amsterdam? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Amsterdam via 020 290 30 86. Ontstoppingsbedrijf Amsterdam komt graag uw kant uit!

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

Naast het ontstoppen van riolen, kunt u Ontstoppingsbedrijf Amsterdam ook inschakelen wanneer een riool vervangen of gerepareerd moet worden.

Een riool dat verouderd of verkeerd aangelegd is, heeft een grotere kans op rioolproblemen als verstoppingen. Wanneer u te maken krijgt met een scheur in de rioolleiding, is het nodig om uw riool (deels) te vervangen of repareren.

Kleinere reparaties zijn vaak goedkoper dan direct een gehele rioolvervanging. Laat dit daarom altijd doen door een ervaren Ontstoppingsdienst.

Wilt u een afspraak maken om uw riool te laten repareren of vervangen? Neem dan contact op via 020 290 30 86. De monteurs van Ontstoppingsbedrijf Amsterdam staan voor u klaar.

Riool Ontstopping Amsterdam
Amsterdam Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Amsterdam
Riool Ontstoppingsdienst Amsterdam

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool, afvoer of toilet? En wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? De vakmannen van Ontstoppingsdienst Amsterdam helpen u graag!
Ontstoppingsdienst Amsterdam kan in veel gevallen binnen no-time bij u op locatie zijn. Daarnaast helpt Ontstoppingsbedrijf Amsterdam u graag bij het zoeken naar de best passende oplossing voor uw verstopping. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor u op!

Voorafgaand aan onze werkzaamheden ontvangt u te allen tijde een prijsopgave. Zodra u akkoord gaat met de prijsopgave starten wij direct met onze werkzaamheden. In veel gevallen verhelpen wij uw verstopping al binnen 30 minuten.

Loopt het water niet meer weg uit uw toilet en wordt deze veroorzaakt door een hardnekkige verstopping? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst in Amsterdam. Dit kan door te bellen naar 020 290 30 86.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Amsterdam
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Amsterdam rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 020 290 30 86

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Amsterdam

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Amsterdam!

Afvoer Ontstoppen Amsterdam

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Amsterdam

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Amsterdam

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Amsterdam

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Amsterdam

Ontstoppingsdienst Amsterdam is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Amsterdam via 020 290 30 86.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Amsterdam te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar!

Ontstoppingsdienst Amsterdam komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Amsterdam via 020 290 30 86!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja! U kunt uw afspraak kosteloos annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 020 290 30 86.

Heeft u nog wel te maken met een verstopping? Ontstoppingsdienst Amsterdam komt graag uw verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Amsterdam via 020 290 30 86!

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het afgesproken tijdstip dat met u telefonisch besproken. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op via 020 290 30 86 met onze collega.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse komt, kan hij een goede inschatting maken van het probleem. Vervolgens wordt er een prijsopgave gegeven van de geadviseerde werkzaamheden. De werkzaamheden worden pas gestart nadat u akkoord bent.

Ontstoppingsdienst Amsterdam komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Amsterdam via 020 290 30 86!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. Tevens kunt u deze telefonisch bespreken met onze telefoniste.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Heeft u vragen over de tarieven van Ontstoppingsdienst Amsterdam? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Amsterdam via 020 290 30 86!

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt contant betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om te pinnen of per IDEAL te betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar pin of IDEAL. Heeft u vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze collega via 020 290 30 86. Ontstoppingsdienst Amsterdam helpt u graag!

Ontvang ik een factuur?

Zeker. Op het moment dat wij bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Amsterdam via 020 290 30 86.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur van Ontstoppingsdienst Amsterdam ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsdienst Amsterdam via 020 290 30 86. Ontstoppingsbedrijf Amsterdam staat voor u klaar!

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Amsterdam uit?
Wij kunnen u helpen met alle verstoppingen in het riool of een afvoer. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. De meeste verstoppingen hebben wij binnen 30 minuten verholpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u een afspraak om één van de bovenstaande diensten uit te laten voeren door Ontstoppingsdienst Amsterdam? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Amsterdam via 020 290 30 86!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Amsterdam en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Wilt u uw verstopping zo snel mogelijk verholpen hebben? Bel dan nu voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Amsterdam via 020 290 30 86.